FLIS webinar: Voksenhandicap og datakvalitet

Deltag på vores webinarer om dataområdet Voksenhandicap, og få en introduktion til de seneste ændringer!

Tid: 

7. april 2021 - 13:00 til 14:30

Sted: 

Webinaret afvikles via Microsoft Teams

Målgruppe: 

Kommunale analytikere der laver analyser på bl.a. det specialiserede voksenområde 

Tilmelding: 

Tilmelding senest den 6. april her

BEMÆRK: For at tilmelde dig skal du bruge en anden browser end Internet Explorer, fx. Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari på telefonen.

Umiddelbart inden mødet fremsendes link til det virtuelle møde via Teams til alle tilmeldte.

 

Formålet med webinaret:

Deltag på vores webinarer om dataområdet Voksenhandicap, og få en introduktion til de seneste ændringer efter seneste release 6.2. Dette er et praksisnært webinar, særligt for dem, der arbejder med data og ledelsesinformation i kommunerne, hvor vi klæder dem på til, hvordan de kan få hånd i hanke med datakvaliteten.

Vi kigger blandt andet nærmere på validering af data i FLIS og de uoverensstemmelser, der kan forekomme mellem data i kommunernes fagløsninger og hos Danmarks Statistik m.fl. Denne gang kigger vi på data om ”Modtagere af handicapydelser efter region og ydelsestype” (HAND07).

På webinaret vil der blive vist en række analyseeksempler. Du får også præsenteret en række NBI-test, som efter planen, vil blive gjort tilgængelig på EFLIS.dk. Planen med disse NBI-test er at hjælpe kommunerne med at højne datakvalitet inden for voksenhandicap‐området.

 

Kontakt

Senior it-konsulent
2211 1456