Nye funktioner til SAPA og Borgerblikket

Den 25. marts udkommer release 3.2, som byder op en række nye funktioner til brugerne af SAPA og Borgerblikket.

På baggrund af ønsker fra kommunerne og analyser foretaget i samarbejde med leverandøren, Netcompany vil næste opdatering (release 3.2) byde på en række efterspurgte funktioner til Borgerblikkets administrationsmodul og SAPA.

I SAPA kommer der flere opdateringer af brugergrænsefladen, der skal forbedre brugervenligheden og give slutbrugerne flere muligheder. Blandt andet er der tale om flere søgemuligheder, og det bliver muligt at oprette beskeder direkte i brugergrænsefladen målrettet slutbrugerne.

”I SAPA projektet har vi løbende mange ønsker til afstemning og videre behandling. Tre ønsker er kommet med i denne release, og vi arbejder fortsat videre med en række andre ønsker. Derudover indeholder releasen en række fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer, ” fortæller Morten Balstrup, der er product owner og it-konsulent i SAPA‐projektet.

Se alle ændringer i release-noten: klik her

Læs også artikel om beskeder i SAPA og nye søgemuligheder.

Nye filtreringsmuligheder i Borgerblikket
I Borgerblikket kommer nye muligheder for filtrering af dataområder. Product owner og it-konsulent i Borgerblikket-projektet, Jesper Dall forklarer:

”Vi introducerer et nyt filter, der gør det muligt for kommunerne at tilvælge KLE-numre ud fra deres fagsystemer. I praksis betyder det, at, udover at de vælger, hvilket KLE-område, fx KLE 27, som er sundhedsdata, der skal udstilles på borger.dk, kan de også vælge, hvilke fagsystemer pågældende data skal udstilles fra.”

Opdateringen sker den 25. marts.